Skip to main content

VAS-PAS

Inloggen VAS-PAS houders: mijn.ledenpas.nl/vaspas

Alle Nyenrode-studenten van de opleiding Accountancy (Bachelor, Pre-master, Master en Post-master) kunnen een VAS-PAS aanvragen en een jaarabonnement hierop afsluiten. Voor slechts € 25,- kun je dit jaarabonnement afsluiten en geniet je volop van diverse voordelen!

Met de VAS-PAS krijg je kortingen en voorrang op de aanmeldingen van activiteiten en events georganiseerd door de VAS, korting op de tofste artikelen in de VAS-webshop en daarnaast korting bij diverse bedrijven door het hele land!

Met een jaarabonnement op de VAS-PAS geniet je van volop voordelen zoals:

  • 15% korting op alle VAS-activiteiten én voorrang op de aanmelding;
  • 15% korting op het zeilweekend en de citytrip;
  • 20% korting in de VASSHOP;
  • 15% korting op online shopping bij PAKKEND in Amsterdam;
  • 15% korting op custom made-producten bij PAKKEND;
  • 25% korting op zakelijke dameskleding bij NAN;
  • 15% korting op tassen bij Mutsaers;
  • 12,5% korting op tassen en accessoires bij ROOZ Amsterdam;
  • 50 euro korting op crowd funding-tassen bij ROOZ Amsterdam.

Bestel je digitale VAS-PAS inclusief jaarabonnement nú via de bestelpagina door hier te klikken!

Om jouw digitale VAS-PAS te kunnen activeren ontvang je zo snel mogelijk een activatiemail van ons. Volg de instructies goed, en je kunt direct bij je VAS-PAS! Jouw abonnement zal op naam en aan het pasnummer worden geregistreerd in het VAS-registratiesysteem. De pas is hierdoor niet gebonden aan een studiejaar. Daardoor is het eenvoudig om jouw jaarabonnement na verloop te verlengen en heb je daarbij de optie tot behoud van je huidige digitale VAS-PAS.

Het jaarabonnement zal ingaan vanaf de datum dat je de digitale VAS-PAS hebt besteld. Dit betekent dat je VAS-PAS meteen geregistreerd staat en te gebruiken is. Het abonnement op de VAS-PAS is gedurende het gehele jaar, tot één jaar na de datum van ingang van je jaarabonnement, geldig, voor alle activiteiten en events welke gehouden worden binnen deze periode, alsmede voor aankopen welke worden aangegaan in deze periode.

Mocht je nog vragen hebben over de VAS-PAS of het abonnement, dan kun je altijd contact opnemen via vas-pas@vasonline.nl.

Veel plezier met de voordelen van je VAS-PAS!