VAS-PAS

Alle Nyenrode-studenten van de opleiding Accountancy (Bachelor, Pre-master, Master en Post-master) kunnen een VAS-PAS aanvragen en een jaarabonnement hierop afsluiten. Voor slechts € 25,- kun je dit jaarabonnement afsluiten en geniet je volop van diverse voordelen! 

Met de VAS-PAS krijg je kortingen en voorrang op de aanmeldingen van activiteiten en events georganiseerd door de VAS, korting op de tofste artikelen in de VAS-webshop en daarnaast korting bij diverse bedrijven door het hele land! 

 

Met een jaarabonnement op de VAS-PAS geniet je van volop voordelen zoals:

  • 10% korting op alle VAS-activiteiten én voorrang op de aanmelding; 
  • 10% korting op het zeilweekend en de citytrip;
  • 20% korting op het VAS-lustrum;
  • 20% korting in de VASSHOP
  • 15% korting op online shopping bij PAKKEND in Amsterdam; 
  • 15% korting op custom made-producten bij PAKKEND
  • 25% korting op zakelijke dameskleding bij NAN
  • 15% korting op tassen bij Mutsaers
  • 12,5% korting op tassen en accessoires bij ROOZ Amsterdam
  • 50 euro korting op crowd funding-tassen bij ROOZ Amsterdam

 

Bestel je VAS-PAS inclusief jaarabonnement nú via het aanmeldformulier door hier te klikken! 

De VAS-PAS zal persoonlijk naar jou thuisadres gestuurd worden en is voorzien van een persoonlijk pasnummer. Jouw abonnement zal op naam en aan het pasnummer worden geregistreerd in het VAS-registratiesysteem. De pas is hierdoor niet gebonden aan een studiejaar en daardoor is het eenvoudig om jouw jaarabonnement na verloop te verlengen en heb je daarbij de optie tot behoud van je huidige VAS-PAS. 

Het jaarabonnement zal ingaan vanaf de datum dat je het registratieformulier voor aanvraag van de VAS-PAS hebt ingevuld. Dit betekent dat je VAS-PAS meteen geregistreerd staat en te gebruiken is. Het abonnement op de VAS-PAS is gedurende het gehele jaar, tot één jaar na de datum van ingang van je jaarabonnement, geldig, voor alle activiteiten en events welke gehouden worden binnen deze periode, alsmede voor aankopen welke worden aangegaan in deze periode.  

De VAS-PAS is meteen te betalen via het betaalverzoek in het aanmeldformulier. De betaling van je VAS-PAS dient uiterlijk te geschieden binnen veertien dagen vanaf de datum dat jouw jaarabonnement is ingegaan. Indien na dit betalingstermijn het bedrag nog niet voldaan is zal de VAS-PAS automatisch verlopen. Wanneer je het jaarabonnement volledig hebt betaald zal de VAS-PAS zo snel als mogelijk per post naar het door jou opgegeven adres opgestuurd worden.  

Mocht je nog vragen hebben over de VAS-PAS of het abonnement, dan kun je altijd contact opnemen via vas-pas@vasonline.nl. 

 

Veel plezier met de voordelen van je VAS-PAS! 

             

               

 

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland