VASSA

Tijdens de VAS StudentenAvond (VASSA) geeft de VAS sprekers een podium waarbij onderwerpen aan bod komen die voor ons (als accountancystudenten) van belang zijn. Daarbij kunnen de studenten hun ei kwijt en discussiëren over de ontwikkelingen binnen de accountancy sector. 

De avond begint om 18:00 (in de meeste gevallen) met een buffet. Om 19:00 geven we het woord aan de spreker. Uiteraard sluiten we de VASSA af met een gezellige borrel!

Dankzij de VASSA komen studenten in contact met elkaar en de sprekers, blijven ze op de hoogte van recente ontwikkelingen en kunnen ze input leveren bij maatschappelijke discussies. Op deze manier probeert de VAS ook haar bijdrage te leveren aan de huidige ontwikkelingen in het accountantsberoep en de maatschappij. In 2020 ontvingen wij onder andere de Kwartiermakers en twee Tweede Kamerleden op Universiteit Nyenrode. In 2021 organiseerde de VAS een digitale Q&A met Jan Kees de Jager.

 Momenteel staan de volgende VASSA's op de planning:

Maandag 15 maart
Agnes Koops-Aukes (voorzitter PwC Accountants N.V. en finalist topvrouw van het jaar 2019), over vrouwen aan de top, diversiteit, work-life balance en de toekomst van het accountantsberoep.Maandag 3 mei
Martin van den Kerkhof RA (Register Accountant, partner bij GT Bunck Accountants Belastingadviseurs én Eredivisie-scheidsrechter betaald voetbal) over de combinatie van topsport, de Eredivisie en accountancy en hoe het scheidsrechtersberoep de accountancy kan aanvullen en vice versa.

 

Donderdag 8 april
Peter van Leusden en Marcel Pheijffer (oud-FIOD medewerkers) over fraudeopsporing en welke rol de accountant daarin kan spelen.
 

 

Mocht je vragen hebben, stel ze dan vooral via bestuur@vasonline.nl of jeffrey@vasonline.nl 

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland