Studieraad

De StudieRaad (SR) is een maandelijkse bijeenkomst voor alle VAS-leden waarin onderwerpen aan bod komen die voor ons van belang zijn. Zo bespreken we ontwikkelingen in de opleiding, klachten, actualiteiten in de beroepsgroep en geven alle commissies binnen de VAS een update!

De SR is de ideale manier om op de hoogte te blijven van alle bezigheden van de VAS, je ei kwijt te kunnen of te discussiëren over de ontwikkelingen binnen de accountancy sector. Per kwartaal hebben we daarnaast en SR special edition waarin we één onderwerp centraal stellen.

Uiteraard sluiten we de studieraad af met een gezellige borrel!

Dankzij de SR kan de VAS haar leden verdedigen in diverse organen binnen Nyenrode. Als student kun je dus iets bijdragen aan de opleiding!

De SR kan al deze activiteiten natuurlijk alleen maar uitvoeren als zij genoeg enthousiaste, kritische leden heeft. Lijkt het je leuk om eens een SR-vergadering bij te wonen, meld je dan vrijblijvend aan via studieraad@vasonline.nl. De vergaderingen (op Nyenrode) zijn gewoonlijk op de eerste maandag van de maand van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. (zie ook bij ‘Agenda’)

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland

Contact

secretariaat@vasonline.nl
+31 346 29 59 80

Social