Activiteitencommissie

De Activiteiten Commissie (AC) behoort tot de belangrijkste organen binnen de VAS. Hier worden de activiteiten en feesten georganiseerd voor en door de VAS.

Historie

De AC is een jong orgaan, aangezien het pas in 2007 is opgericht ten behoeve van de organisatie van het VAS-gala ter ere van het 35-jarig Lustrum. Hierna is deze commissie zich gaan bezighouden met alle VAS-activiteiten, met veel verschillende, kleurrijke en leuke activiteiten tot gevolg!

Heden

Momenteel bestaat de AC uit 7 leden, die zich wekelijks inzetten om alle activiteiten van de VAS te organiseren en in goede banen te leiden. Het doel van deze commissie is om studenten bij elkaar te brengen in een andere sfeer dan werk of studie. Een plek waar vrij gesproken mag worden en waar studenten lol met elkaar beleven, ervaringen delen en niet geheel onbelangrijk, het netwerk verbreden.

Activiteiten

De VAS organiseert verschillende activiteiten, waarbij ieder jaar nieuwe dingen worden toegevoegd en de succesvolle activiteiten herhaling kennen. Om je een indruk te geven welke activiteiten de VAS allemaal organiseert:
-    Introductiefeest Bachelor
-    Decentrale Borrels (Utrecht, Rotterdam en Amsterdam)
-    Zeilweekend
-    Najaarsweekend
-    En nog veel meer…

Interesse

Ben jij een held in regelen en wil je helpen bij het organiseren van activiteiten? Laat het ons weten! De VAS is altijd opzoek naar enthousiaste studenten die een bijdrage willen leveren, in bijvoorbeeld de AC. 

Ben jij geïnteresseerd in deelname aan een activiteit? Kijk dan naar Events en houd onze Facebook in de gaten voor de eerstvolgende activiteiten en meld je aan! Dan gaan wij er alles voor doen om jou een fantastische tijd te bezorgen!

Voor vragen & opmerkingen over de AC kun je een mail sturen naar: ac@vasonline.nl

Hopelijk tot snel!

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland

Contact

secretariaat@vasonline.nl
+31 346 29 59 80

Social