Wij zoeken sponsors voor ons lustrum

14 februari 2022

Normaal gesproken sluit de VAS geen sponsordeals met accountantskantoren of andere interessante geldschieters. Echter, bij het lustrum hebben wij onze sponsoren hard nodig om de begroting sluitend te krijgen.

 

Zodoende zijn wij op zoek naar interessante partners die het lustrum van de VAS willen sponsoren. Dit lustrum vindt plaats op zaterdag 3 september. Het lustrum zal in teken staan van Vitaliteit. Met het lustrum vieren we de 50e verjaardag van onze prachtige vereniging. Laat het woord ‘Cheers’ nou toevallig een dubbele betekenis hebben: gezondheid en feest. Het thema zal dus terugkomen in de trant: Salud, Cin Cin en Santé!

 

Bij dit lustrum zal in de middag een symposium georganiseerd worden met diverse interessante gastsprekers. Vervolgens volgt er een heerlijk diner en sluiten we de dag goed af met een groots gala in het Koetshuis van Nyenrode. Kijk daarnaast ook eens op vaslustrum.nl.

 

Wil jouw bedrijf of organisatie ook sponsor worden van ons lustrum? Of ken jij iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Laat dit ons dan vooral weten door een mail te sturen naar secretariaat@vasonline.nl.

 

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland