VASSA's voorjaar 2022: SAVE THE DATES!

25 februari 2022

De VAS en de VASSA-Commissie kijken met veel trots terug op enkele toffe VASSA’s in het najaar vanaf 2021! Doordat de Coronabeperkingen in het najaar grotendeels achter ons lagen, konden we eindelijk de maandelijkse VASSA fysiek laten plaatsvinden.

 

Het aankomend voorjaar houden we vast aan hetzelfde format! Maandelijks zullen wij één of meerdere sprekers ontvangen, die met de studenten in gesprek zullen gaan over de toekomst van het accountantsberoep.

 

Hieronder vinden jullie een overzicht van de aankomende VASSA’s! Zet ze in je agenda en zorg dat je erbij bent!

 

27 januari 2022

Op 27 januari hebben wij reeds Roger Dassen, CFO van ASML, ontvangen op Nyenrode. Klik hier voor een sfeerverslag.

 

10 maart 2022

Op 10 maart ontvangt de VAS de AFM. Hanzo van Beusekom, verantwoordelijk voor het toezicht op accountantsorganisaties, zal met Antje Kuilboer-Noorman in gesprek gaan over toezicht en de maatschappelijke rol van de accountant. Dit vanuit een filosofische grondslag.

 

21 maart 2022

Op 21 maart zal de VAS Fiod-accountant en aanklager Ron Dohmen, samen met Lieke Brouwers, advocaat Jan Garvelink en fraudespecialist Mike Broekhof ontvangen. Het tuchtrecht zal tijdens deze VASSA centraal staan.

 

28 april 2022

Op 28 april ontvangen wij Natalie Knight (CFO van Ahold Delhaize), Wim Bartels (partner sustainability) en Kavita Nandram (ESG reporting manager bij Ahold). Zij zullen in gesprek gaan over de toekomst van integrated reporting en welke rol de accountant hierin zal gaan spelen. Het gesprek zal begeleid worden door Usha Ganga (themaregisseur duurzaamheid bij de NBA).

 

16 mei 2022

Op 16 mei 2022 ontvangen wij Jeroen Smit. Onderzoeksjournalist, regelmatig te gast bij talkshows en bekend van de boeken: De Prooi, Het Grote Gevecht en Het Drama van Ahold, zal hij met de studenten in gesprek gaan over de rol van de accountant in de slag naar een duurzamere toekomst.

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland