VAS-bestuursleden in The Accountables

26 mei 2021

Onlangs hebben twee van onze huidige VAS-bestuursleden een artikel geschreven voor The Accountables. Heb jij ze al gelezen?

 

 

Zo heeft de huidige voorzitter van de VAS eerder al een artikel geschreven over haar maatschappelijke invulling naast de accountancy. Namelijk haar bijdrage aan de VAS. Het artikel van Daniëlle de Jongh kun je hier terugvinden.

 

Zelfontwikkeling in tijden van Covid-19 en thuiswerken wordt moeizaam ervaren door financial audit trainee (assistent accountant) Jeffrey Liu: "Uiteraard wil ik niet klagen over de huidige situatie. Echter, ikafloop  zal wel beschrijven waarom ik liever zie dat, na van de pandemie, al mijn collega’s weer samen met mij op kantoor werken (en niet enkel omdat ik hen mis)." Lees de visie van ons algemeen bestuurslid en voorzitter van de VASSA-commissie hier.

 

In de serie “Maatschappelijke invulling naast de accountancy” is het woord gegeven aan onze penningmeester Delano Tolhuisen. Veel accountants vervullen naast hun maatschappelijk beroep ook een andere rol binnen de maatschappij. Delano schrijft in zijn artikel over zijn inzet bij zijn scoutinggroep naast zijn functie als assistent accountant audit bij een mkb-kantoor! Lees zijn artikel hier.

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland