Saluti! Het VAS-lustrum is in aantocht!

26 november 2021

Het duurt nog even, maar de organisatie van het lustrum is al in volle gang. Over een klein jaar is het gelukkig zover en kunnen wij eindelijk ons 50-jarig bestaan vieren!

Maandelijks komt de lustrumcommissie bij elkaar en zetten wij ons in om van dit lustrum weer een leuk en leerzaam event te maken!

Het lustrum zal in teken staan van Vitaliteit. Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het wordt ook wel levenslust of veerkracht genoemd en is afgeleid van het Latijnse woord ‘Vita’, wat leven betekent. Met het lustrum vieren we de verjaardag van onze prachtige vereniging. Laat het woord ‘Cheers’ nou toevallig een dubbele betekenis hebben: gezondheid en feest. Het thema zal dus terugkomen in de trant: Salud, Cin Cin en Santé!

Zeker in deze coronatijden een zeer toepasselijk onderwerp en wij hopen jullie dan ook te mogen inspireren met verschillende gastsprekers tijdens het symposium en ’s avonds te verblijden met lekker eten en een spetterend gala!

Naast de verschillende gastsprekers zullen er tijdens het symposium ook verschillende interessante workshops worden gegeven. Voor nu blijven de gastsprekers en de workshops nog even geheim, maar houd vooral onze website en Instagram in de gaten voor alle updates rondom het lustrum!

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland