Het VAS-bestuur bij de Hackathon van Auditpedia

23 april 2022

De VAS is vandaag aanwezig geweest op de Hackathon van Auditpedia. Dit is een nieuw platform waarop content uit de sector en het beroep gedeeld kan worden. Het is opgezet door Margreeth Kloppenburg en nog volop in ontwikkeling. Vandaag was hiervoor speciaal een dag georganiseerd.

Samen met ruim 70 branchegenoten, accountants, filosofen, redacteurs, studenten en docenten werd content geschreven om de website verder vorm te geven. Vanuit de VAS zijn de bestuursleden Victor, Jeffrey en Delano aangehaakt. Zij hebben in hun groepje bijgedragen aan de website en verschillende onderwerpen aangestipt. Denk hierbij aan een artikel over de geschiedenis van de VAS. Maar ook aan het ontstaan van de discussie in het beroep en een beschrijving van de Enron- en Pincoffs-affaire.

De dag bestond uiteraard uit het schrijven van content. Maar daarnaast werden er ook een aantal centrale colleges gegeven. Daarbij kreeg je handvatten aangereikt voor het schrijven van een goed artikel. Tot slot werd de dag nog goed verzorgd van een heerlijke lunch en diner en werd het afgesloten met een borrel en sfeermuziek.

 

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland