De VASSHOP is alweer een jaar live

8 maart 2022

Vorig jaar maakte de VAS een primeur! De VAS kwam met eigen enige echte VAS-merchandise. Denk daarbij aan VAS-truien, T-shirts en polo's in de welbekende VAS-kleuren. Zowel voor mannen als vrouwen en in verschillende maten.

De merchandise-afdeling van de VAS kennen we onder de naam VASSHOP. Het is vooral praktisch voor VAS-activiteiten, zoals het zeilweekend of gewoon voor de vrijdagen in de schoolbanken om je trotsheid uit te stralen.

Voorafgaand aan de livegang is een heuze fotoshoot gehouden op Nyenrode met een aantal VAS-leden. Die foto's dienen nu ter promotiemateriaal en uiteraard om de webshop vorm te geven. Sinds de livegang voorgaand jaar in maart hebben al ruim 30 leden VAS-kleding gekocht en zijn er al bijna 80 kledingstukken over de toonbank gegaan. Dat is toch VAStastisch!

Heb jij nog geen VAS-kleding gekocht en wil je niet buiten de boot vallen? Kijk dan ook eens in de VASSHOP en bestel je artikelen meteen. Je kan daarbij kiezen om de kleding persoonlijk overhandigd te krijgen of dat wij de kledingstukken naar je thuisadres opsturen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting in de VASSHOP indien je in het bezit bent van een VAS-PAS.

 

 

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland