Skip to main content

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

Zie hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen over het Giving Back evenement. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via www.givingback2022.nl/contact/

Wanneer is de laatste praktische informatie bekend?

De laatste praktische informatie (verzamelpunten rondleidingen en zaalindeling van de cursussen) verschijnt in de week voor het event op www.GivingBack2022.nl/praktische-informatie. Wanneer je bent aangemeld voor het event, zullen we je een mail sturen wanneer deze informatie online staat.

Wat moet ik doen nadat ik mij heb aangemeld?

Nadat je bent aangemeld via het formulier (en je direct ook een kopie hebt ontvangen) hoef je niets meer te doen! Je aanmelding is automatisch verwerkt en we zien je graag op 26 november op Nyenrode Universiteit!

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor de cursussen/rondleiding waar je voor bent aangemeld. Bewaar ook goed de kopie van je aanmeldformulier, welke naar je e-mail is verzonden. Deze heb je nodig op de dag zelf! De laatste praktische informatie staat in de week van tevoren op onze website. Hierin staan onder meer de exacte locaties van de rondleidingen/cursussen en hoe je daar komt.

Zijn er consumpties aanwezig tijdens het event?

Gedurende de hele dag is koffie, thee, kruidenwater of fris en sapjes verkrijgbaar. Ook zijn er tijdens de lunch koekjes, muffins en brownies beschikbaar. Ook zijn er diverse koffieautomaten beschikbaar, waar gratis koffie, thee en water beschikbaar is.

Lunch is niet inbegrepen. In het hoofdgebouw van Nyenrode kan je tegen betaling iets te eten halen. Of neem je eigen lunch mee.

Wat moet ik doen als ik niet meer weet voor welke cursussen ik mij heb aangemeld?

Je hebt via Google Formulieren een kopie van je aanmeldformulier in je mailbox gekregen. Hierop staan de cursussen met de bijbehorende tijden waarvoor je je hebt aangemeld. Kijk ook even in je spambox.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een mail naar j.liu@my.nyenrode.nl om te vragen voor welke cursussen en/of rondleiding je je hebt aangemeld.

Hoe kan het dat ik geen bevestigingsmail heb gehad?

Normaliter zou je een bevestigingsmail moeten krijgen van Google Formulieren met een kopie van jouw aanmeldformulier. Deze ontvang je direct na het aanmelden. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen van Google Formulieren? Stuur dan een mail naar j.liu@my.nyenrode.nl om te vragen of de aanmelding goed is gegaan en voor een bevestiging voor welke cursussen en/of rondleiding je je hebt aangemeld.

Moet ik de hele dag bijwonen?

Nee, het is niet verplicht om je voor de gehele dag aan te melden. Je kan in het aanmeldformulier simpelweg de tijden en cursussen aanklikken die jou interessant lijken.

Het is dus ook mogelijk om alleen (een deel van) de ochtend of (een deel van) de middag bij het evenement aanwezig te zijn.

Hoe kan het dat ik een cursus/rondleiding niet terug zie in het aanmeldformulier?

Als een cursus/rondleiding wel in het programma staat maar niet meer in het aanmeldformulier staat, dan betekent het dat deze cursus/rondleiding op dat tijdstip vol zit. Als het mogelijk is kan je mogelijk dezelfde cursus op een ander tijdstip volgen, als deze wel nog in het aanmeldformulier staat.

Ook kan je altijd op de dag zelf nog navraag doen bij de organisatie of er plek is voor een rondleiding en/of cursus. Zorg er wel voor dat je altijd aangemeld bent, voordat je komt.

Mag ik mijn kinderen meenemen?

Kinderen die ook deel willen nemen aan het programma mogen ook naar het evenement komen. Wel is het belangrijk om je zoon/dochter dan wel aan te melden via het aanmeldformulier.

Tijdens de rondleidingen in het kasteel vinden er ook cursussen plaats. Het is dus belangrijk dat de groepen die rondgeleid worden de cursussen niet storen.

Mag ik zelf over het landgoed en in het kasteel lopen?

Het is toegestaan om een ommetje over het landgoed te maken. Neem gerust een kijkje bij de verschillende dieren die op het landgoed te bewonderen zijn.

Het is helaas niet toegestaan om zelf door het kasteel te lopen zonder reden. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt in het kasteel. Een reden om er uiteraard wel te zijn kan zijn dat je onderweg bent naar een cursus die daar plaatsvindt, of dat je deelneemt aan de rondleiding.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Het evenement vindt grotendeels plaats in het kasteel op het landgoed van Nyenrode, daarom is het evenement beperkt toegankelijk voor mindervaliden.

Wilt u weten of het in uw situatie mogelijk is om onze cursussen en/of de bedrijvenmarkt te volgen? Neem dan even contact op met Jeffrey Liu via j.liu@my.nyenrode.nl.