VASSA: Life after Audit

Donderdag 3 mei 2018

Het studiejaar loopt bijna ten einde en de laatste colleges maken hun intrede. Groot feest natuurlijk, want straks kan er volop van de zomer worden genoten! Klein puntje nog wel: tentamens en het "drukke" voorjaar. Relatief gezien valt het dus eigenlijk allemaal wel mee, toch?

Met dit mooie uitzicht, staat ook de laatste VASSA van het jaar op de planning! Om met een klapper af te sluiten hebben wij als commissie onder de studenten  rondgevraagd naar "het algemene gevoel" onder de studenten (lekker vaag). Wat blijkt? We zijn (erg) tevreden over de opleiding, maar niet altijd zeker of wij de rest van ons prachtige leven in de accountancy willen blijven werken. Logisch als je het ons vraagt en daarom nemen wij de nobele taak op ons om jullie ook andere perspectieven te bieden.

In het teken van "Life After Audit" hebben wij een aantal alumni uitgenodigd, die een ander pad zijn gaan bewandelen na hun opleiding. Zij staan te popelen om jullie hun verhaal te vertellen en al jullie vragen te beantwoorden over de mogelijkheden met een accountancy-opleiding.

Waar: Nyenrode Business Universiteit
Wanneer: donderdag 3 mei 2018
Hoe laat: aanvang 18:30 uur met diner en om 19:00 start de VASSA

Er bij zijn? Meld je dan snel aan onderstaand aanmeldformulier. Tot de 3e! 

VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland

Contact

secretariaat@vasonline.nl
+31 346 29 59 80

Social