Skip to main content

Events

De VAS organiseert regelmatig leuke evenementen. Er staat altijd wel iets leuks op de planning om naar uit te kijken. Hierboven/hiernaast zie je de aankomende evenementen staan. Klik verder voor meer informatie en om je in te schrijven voor een of meerdere evenementen!

De VAS organiseert onder andere:

Zeilweekend
Het zeilweekend wordt jaarlijks in de periode van begin juli georganiseerd. Op vrijdagavond kom je aan in de accomodatie en is er tijd om samen te eten en daarna een drankje te doen. De ideale avond om nieuwe mensen in de groep te leren kennen. Op zaterdagmiddag ga je zeilen, waarbij een tussenstop wordt gemaakt om te lunchen. In de avond wordt er weer gezamenlijk gegeten en is er nog tijd voor een andere activiteit. Op zaterdagavond wordt doorgaans een themafeest georganiseerd, met ieder jaar weer een ander thema! Op zondagochtend kan je na het ontbijt weer rustig huiswaarts keren.

Citytrip
De citytrip wordt jaarlijks in de periode van november georganiseerd. Ieder jaar wordt een andere leuke stad uitgekozen waar de reis naartoe gaat. Bij voorkeur in het buitenland, net over de grens. De indeling van het citytrip weekend is vergelijkbaar met het zeilweekend, alleen wordt tijdens de citytrip (natuurlijk) niet gezeild. Wel is er tijd genoeg voor andere leuke activiteiten en uiteraard is de citytrip, net als het zeilweekend, een uitgelezen kans om op een gezellige wijze kennis te maken met mede-accountancystudenten uit andere studiejaren.

VASSA
Meerdere keren per jaar wordt een VASSA georganiseerd, met iedere keer een nieuwe gastspreker met een interessant, relevant en actueel thema. Meer informatie over de VASSA’s vindt je op deze pagina.

Borrels
Ook worden meerdere keren per jaar vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Haak eens aan na college om tijdens de borrel in contact te komen met accountancystudenten die actief zijn bij de VAS. Om studenten van alle verschillende studielocaties aan te kunnen spreken, worden de borrels verspreid door het hele land georganiseerd. Hou onze evenementenagenda in de gaten, want wellicht is er binnenkort een borrel in de buurt van jouw (studie) locatie!

Aankomende activiteiten

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland.