Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VASSA met Japke-D Bouma

12 april

Japke-d. is columnist bij het NRC, waar zij wekelijkse columns schrijft over werk, carrière, het leven en (kantoor)taal. Daarnaast heeft Japke-d. verschillende boeken geschreven, waarvan ‘Ik kan nu niet bellen, want ik zit in een call‘ haar meest recente boek is.

Op 12 april zal zij op onze VASSA (VAS-Studentenavond) een lezing geven over de ‘verschillen‘ tussen vrouwen en mannen op de werkvloer. Zo gedragen vrouwen zich anders dan mannen op de werkvloer blijkt uit onderzoek. Vrouwen maken zich gemiddeld vaker kleiner dan mannen, bluffen mannen gemiddeld vaker dan vrouwen én hebben vrouwen het op werk vaker koud dan mannen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Tijdens deze lezing gaat Japke-d. Bouma in de wetenschap én in onze Hollandse moederschapscultuur op zoek naar de oorzaken van deze ‘verschillen’, komt ze erachter dat ze vaak kleiner zijn dan dat je op het eerste oog dacht én geeft ze tips hoe ermee om te gaan. Zij gelooft er heilig in dat als vrouwen en mannen samenwerken, het werk leuker wordt, bedrijven mooiere resultaten behalen en dat vrouwen én mannen meer werkgeluk ervaren. Sterker nog, dat wijst wetenschappelijk onderzoek ook uit.

Dineren kan vanaf 18:00 – 19:00 in de NK-hal, waarna de VASSA van start zal gaan om 19:30 uur. Naborrelen kan weer vanaf 20:30 uur in de Plesmanbar.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou ook leuk woensdag 12 april aanwezig te zijn? Dan kan je je aanmelden via de link.

Wij hopen je 12 april te zien!

Bij vragen kan je contact opnemen met Chérie Offenberg (c.offenberg@my.nyenrode.nl).

Gegevens

Datum:
12 april

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
Breukelen, UT 3621 BG
+ Google Maps