De Vereniging

De VAS is de Vereniging van Accountancy Studenten. De VAS in opgericht in 1971 en behartigt de belangen van accountancystudenten in de breedste zin van het woord. De VAS heeft 2.900 leden. Dit zijn dus alle accountancy studenten van Nederland. In het bijzonder behartigen we de belangen van de accountancy studenten die studeren aan Nyenrode.

De VAS heeft ongeveer 30 a 40 actieve leden die zich allemaal op hun eigen manier inzetten voor de vereniging, jij kan ook op je eigen manier actief worden! Voor meer informatie kun je mailen naar secretariaat@vasonline.nl. Het is erg interessant om met medestudenten na te denken over de studie, het beroep en activiteiten. Je komt in aanmerking met mensen uit allemaal verschillende jaren, wat het ook erg gezellig maakt!

De verschillende onderdelen van de VAS zijn:

•           Bestuur
  •           Studieraad