UPCOMING EVENTS

Ladies en gents

6 april 2018

Ladies en gents

Ben je het busy-season nu ook al zat en kan je die collega's van je niet meer zien? Kom dan naar de volgende activiteit met je vrienden van de VAS!


Na het grote succes van vorig jaar waarbij we ons hebben vermaakt in een rokerig bruin whiskycafé, een hippe wijnbar én de beste hamburgertent van Amsterdam, komt de VAS Ladies&Gentlemen's Night naar Rotterdam! De activiteiten voor de mannen als de vrouwen zullen vergelijkbaar zijn met vorig jaar, maar de exacte invulling hiervan houden we voor nu nog even geheim.
6 april 2018 is de datum die je nu in je agenda moet noteren. Wees er als de kippen bij met aanmelden, want vol=vol! Let op: aanmelden kan tot 29 maart 2018.
De kosten zullen rond de €50 per persoon (exclusief VASPAS korting) gaan bedragen. Hiervoor krijg je een volledig verzorgde avond met een aparte activiteit voor de mannen en vrouwen, met aansluitend een gezamenlijk diner.


Dus leg je sigaren, vlinderdas en little black dress alvast klaar, en meld je nu aan!

LEES MEER
VAS Discussieavond: Toekomst beroepsgroep

5 april 2018

VAS Discussieavond: Toekomst beroepsgroep

Donderdagavond 5 april organiseert de VAS een discussieavond over de toekomst van ons beroep. Wij als VAS luisteren graag naar alle studenten en merken dat er sprake is van een grote ontevredenheid onder de studenten over onze sector. Wij zien dit als probleem en willen daarom bijdragen aan de maatschappelijke discussie over de toekomst van ons beroep, ónze toekomst.

Wij nodigen jullie uit om met elkaar de discussie aan te gaan om samen naar oplossingen te zoeken voor de problemen in onze sector. Het programma ziet er als volgt uit:
•18:30 - 19:00 : Gezamenlijk diner
•19:00 - 19:45 : Update vanuit de VAS
•19:45 - 21:00 : Inhoudelijk programma
•21:00 - 21:45 : Borrel

Wij zullen op deze avond met elkaar de problemen concretiseren, samen oplossingen bedenken en vervolgstappen formuleren om zo ons geluid, het geluid van de student, te laten horen.

Wij als VAS hopen dat jullie je geroepen voelen om ook jouw steentje bij te dragen aan de verbetering van onze sector. Je kunt je aanmelden via onderstaande link en neem zoveel mogelijk medestudenten mee!

LEES MEER
VAS Bowlingtoernooi

23 maart 2018

VAS Bowlingtoernooi

Op vrijdagavond 23 maart is het dan eindelijk zover… het grote VAS bowlingtoernooi!

Onder het genot van een drankje en een bitterbal kan jij je mede-VASsers je beste bowling skills laten zien. Strike! De kosten voor deelname bedragen €10 per persoon en hiervoor krijg je: 2 uur bowlen, 2 drankjes en de lekkerste bittergarnituur. Spare! Voor de beste VAS bowlers zijn er leuke prijzen te winnen. Backswing! Vind je het leuk om je partner een keer voor te stellen aan de VAS en je studiegenoten, hij of zij is bij deze activiteit ook welkom. Split!

We hopen jullie allemaal te zien de 23e bij het VAS bowlingtoernooi in het Party & Bowlingcentrum Spijkenisse (onder Rotterdam). Opgeven kan via onze website tot uiterlijk 10 maart: www.vasonline.nl.

Ook bij deze activiteit geldt: 10% korting met je VASPAS!

In het kort:

Wanneer? Vrijdagavond 23 maart, van 20.00 – 22.00

Waar? Party & Bowlingcentrum Spijkenisse, Hoogwerfsingel 2, 3202 SP, Spijkenisse

Wat? Bowlen & Borrelen!

Wie? Voor jou en je introducé

Hoe? Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder uiterlijk voor 10 maart!

LEES MEER

ARCHIVED EVENTS

VAS Studenten Avond 8 maart

8-03-2018

VAS Studenten Avond 8 maart

Donderdagavond 8 maart zal de VAS Studenten Avond gaan over het Zelfevaluatierapport dat Nyenrode binnenkort gaat uitbrengen. Als student heb jij de mogelijkheid om jouw mening te delen en hiermee direct invloed uit te oefenen op de kwaliteit van onze opleiding!

Wat? VAS Studenten avond!

Wanneer? 8 maart 2018

Waar? Nyenrode hoofdgebouw

18.30 Diner

19.00 Start bijeenkomst

21.30 Borrel

Meer weten over het onderwerp? 

Als voorbereiding op de visitatie schrijven de opleidingen een Zelfevaluatierapport. Onderdeel hiervan is een kritische reflectie op de opleiding door studenten. Wil jij hierin jouw mening terugzien? Kom dan op donderdagavond 8 maart a.s. naar Nyenrode, want dan is een speciale VAS Studentenavond (VASSA) aan dit onderwerp gewijd.

Tijdens deze VAS Studentenavond vragen we om jouw mening over de volgende onderwerpen:

 • Beoogde leerresultaten: Sluit de kennis die je in de opleiding opdoet aan bij de beroepspraktijk?
 • Curriculum; inhoud: Is de inhoud van het programma als geheel zodanig dat je de kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt?
 • Curriculum; leeromgeving: Is de vormgeving van het programma als geheel qua werkvormen, aantal colleges en samenhang, aantrekkelijk en studeerbaar? 
 • Instroom: Sluit de opleiding goed aan bij je vooropleiding? 
 • Personeel: Hoe ervaar je de inhoudelijke en didactische kwaliteiten van de docenten?
 • Voorzieningen: Wat vind je van de bibliotheek, de collegezalen en de digitale leeromgeving? 
 • Begeleiding: Wat is je ervaring met studiecoaches en wat vind je van de informatievoorziening over de opleiding?
 • Kwaliteitszorg: Zie je dat er iets gebeurt met evaluaties?
 • Toetsing: Sluit de toetsing aan bij de kennis en vaardigheden die je tijdens een cursus hebt opgedaan?
 • Gerealiseerde leerresultaten: Kun je na het afronden van de Bachelor/Master op respectievelijk bachelor-/masterniveau aan de slag?

We hopen je daar te zien!

LEES MEER
Borrel in Amsterdam

16 februari 2018

Borrel in Amsterdam

Op 16 februari beginnen we het tweede deel van het collegejaar goed met de eerste VAS-borrel van 2018! Vlakbij Station Sloterdijk bevindt zich een fantastische borrel locatie genaamd BRET, perfect voor de VRIJMIBO, wie wil dat nou niet?! De borrel vangt na college aan: 16.00u. De VAS zal de eerste borrels voor zijn rekening nemen, wees er dus snel bij! 

Tot de 16e!

LEES MEER
VASSA Verwachtingsmanagement

Maandag 5 februari

VASSA Verwachtingsmanagement

Het woord "nee" lijkt wel één van de grootste taboes in ons vakgebied. Er alleen al aan denken voelt vaak al als falen. Wij merken allemaal hoe moeilijk het kan zijn om "nee" te zeggen en zijn regelmatig bang voor de effecten daarvan. Hierdoor twijfelen we soms ook aan ons zelf en denken: ligt het dan aan mij? Hiervoor is een uitkomst: verwachtingsmanagement!

Verwachtingsmanagement kan heel erg lastig zijn, vandaar ook deze VASSA over dit onderwerp. 

Heb je nou zelf ook wel eens last van het NEE zeggen of wordt de druk je soms te veel? Kom dan gezellig op 5 februari langs om jouw ervaringen te delen en te profiteren van onze tips en tricks. 

Wanneer: 5 februari
Waar: Nyenrode Business Universiteit 
Hoe laat: aanvang om 18:30 met eten en om 19:00 begint de daadwerkelijke bijeenkomst. 

We hopen je daar te zien.

LEES MEER
Studieraad VAS

Maandag 6 november 2017

Studieraad VAS

Aanstaande maandag 6 november staat de befaamde studieraad weer op het programma. 

Heb jij altijd al invloed willen hebben op bepaalde zaken binnen de opleiding, maar dit nooit durven uitspreken? Of zijn er onderwerpen die jij echt anders wil zien binnen de opleiding? Dan is de maandelijkse studieraad de perfecte gelegenheid daarvoor!

Vanaf dit jaar zal de studieraad commissie verschillende onderwerpen aankaarten om te bespreken tijdens deze meetings. Elke maand zal er een poll (zie de poll in de discussie op de eventpagina) op Facebook verschijnen waarin jullie kunnen kiezen welke onderwerpen we gaan behandelen. Hierna kunnen jullie met elkaar in discussie gaan over de invulling daarvan in bijvoorbeeld ons beroep of binnen de opleiding. 

Jullie mening telt, dus laat ook je stem horen. 

Het programma zal als volgt eruit zien: 
- 18:30 - aankomst en diner
- 19:00 - studieraad
- 21:30 - Borrel

Hopelijk tot 6 november. 

Aanmelden kan via onderstaand formulier!

LEES MEER
VAS Citytrip 2017

8 december - 10 december

VAS Citytrip 2017

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert de VAS ook dit jaar weer een citytrip! Op vrijdag 8 december reizen wij af naar een bereikbare stad voor een weekend vol met bezienswaardigheden, borrels en je liefste VAS'ers.

Tijdens het weekend zullen we weer een (on)bekende stad verkennen, op de trouwe VAS-manier! Voor € 100,- p.p. krijg je een geheel verzorgd weekend. Alleen de drankjes op de stapavonden hoef je zelf te betalen. Meer informatie over de locatie, het weekend en hoe je kunt betalen volgt snel. Zet jezelf alvast op aanwezig op Facebook om niets te missen!

Wil je je al aanmelden voor dit event? Dat kan! Je kunt jouw plaats alvast reserveren door je aan te melden via de onderstaande box. Let op: deze aanmelding is nog niet definitief. Dit zal pas gebeuren nadat jouw bijdrage voor het weekend is ontvangen. 

 

LEES MEER
Borrel Rotterdam

20 oktober 2017

Borrel Rotterdam

De eerste VAS-borrel is dit jaar weer in Rotterdam! Door de fanatieke inzet van de nieuwe Rotterdammers op de Intro hebben zij de welbegeerde prijs in de wacht gesleept. Wij nodigen jullie van harte uit op 20 oktober om met je mede-studenten een borrel te drinken. De borrel begint om 17:00 en vindt plaats bij Dudok. De eerste paar zijn op onze kosten!

Aanmelden mag, maar hoeft niet. Zet jezelf wel aanwezig op facebook, zodat je de updates niet mist.

LEES MEER
Discussieavond Toekomst Accountancy

9 oktober 2017

Discussieavond Toekomst Accountancy

Maandag 9 oktober organiseert de VAS een discussieavond over de toekomst van ons beroep. Wij als VAS luisteren graag naar alle studenten en merken dat er sprake is van een grote ontevredenheid onder de studenten over onze sector. Wij zien dit als probleem en willen daarom bijdragen aan de maatschappelijke discussie over de toekomst van ons beroep, ónze toekomst. 

Wij nodigen jullie uit om met elkaar de discussie aan te gaan om samen naar oplossingen te zoeken voor de problemen in onze sector. Het programma ziet er als volgt uit:

 • 18:30 - 19:00 : Gezamenlijk diner
 • 19:00 - 19:45 : Sessie 'Problemen'
 • 19:45 - 20:00 : Pauze
 • 20:00 - 20:45 : Sessie 'Oplossingen'
 • 20:45 - 21:00 : Pauze
 • 21:00 - 21:45 : Sessie 'En wat nu?' met een afsluitende borrel

Wij zullen op deze avond met elkaar de problemen concretiseren, samen oplossingen bedenken en vervolgstappen formuleren om zo ons geluid, het geluid van de student, te laten horen.

Wij als VAS hopen dat jullie je geroepen voelen om ook jouw steentje bij te dragen aan de verbetering van onze sector. Je kunt je aanmelden via onderstaande link en neem zoveel mogelijk medestudenten mee!

P.S.: deze avond zal de StudieRaad van de maandag 2 oktober vervangen.

 

LEES MEER
VAS
Adres
Straatweg 25
3621 BG, Breukelen
Nederland

Contact

secretariaat@vasonline.nl
+31 346 29 59 80

Social